3342AA
HENDRIK-IDO-AMBACHT
tel. 078-6813552 (Hoofdkantine di-vr-zo)

Waar het vorige week een voorbeeld was hoe het moet en hoe het hoort op het veld en naast het veld, was het vandaag het tegenovergestelde. Zelden meegemaakt  dat jongens van 12 jaar geleerd wordt hoe ze tijd moeten trekken, duwen en trekken maar vooral hard spelen. Maar als je naar het publiek keek dan wist je al genoeg, dit kregen ze van thuis ook mee. Er was zelfs een vader die zijn kind de lucht in gooide uit frustratie.

Onze jongens waren onder de indruk van dit allemaal en stonden na 10 minuten met 2-0 achter en er was ook een doelpunt afgekeurd dankzij de  goed oplettende assistent scheidsrechter.  Toch wisten we voor de rust op 2-1 te komen door een schot van Tijmen.

Na de rust hetzelfde verhaal: wij voetballede  tegenstander vooral bezig met ons uit de wedstrijd te halen en dat lukte ze aardig want we kwamen  op 3-1 achter. Daarna waren onze jongens het beu en gingen volle bak en door Luca kwamen we op 3-2 en helemaal terug in de wedstrijd.  Het was Kif die een mooie actie had en de keeper omspeelde en op een knappe wijze 3-3 binnen schoot.  Onze jongens waren heel erg blij en de tegenstanders bleven met tranen achter.

Hele nare ervaring op deze zaterdag ochtend waar we een punt aan overhielden

Dat het met de jongens van JO13-1 goed gaat, blijkt uit dat er  trainingen ook goed bezocht worden door de ouders, waar het in begin er maar paar waren zijn er nu tientallen die langs de kant staan en de  verhalen die dan naar boven komen zijn prachtig.  Afgelopen woensdag ging het over films, er kwamen verhalen over Tarzan en Jane maar Vikings kwamen ook ter sprake.

Ben benieuwd wat deze week thema wordt   Wil je dit bijwonen onze jongens trainen maandag en woensdag van 18:00 tot 19:30 en entree is gratis