WsC JO15-2 houdt weer de 0 in een goede wedstrijd.

2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 16

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Het zonnetje schijnt en WSC speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen Gilze. De wissels in de 1ste helft zijn: Finn Vergouwen, Daan, Milan en Wes.

Het spel speelt zich voornamelijk af op het middenveld en voor het doel van Gilze. WSC is duidelijk sterker dan Gilze en komt al snel voor te staan. WSC scoort al in de 6e minuut met een crosspass van Giel waardoor Ablel 1 op 1 met de keeper komt te staan en scoort. Het wordt 1-0 voor WSC. Hier blijft het voorlopig bij. Het tikken tussen de spelers gaat aardig en er worden heel veel mooie kansen gecreëerd maar de bal wil er maar niet in.

In de 2de helft zijn de wissels Stijn, Fabian, Yassir en Tess. WSC gaat in de 2de helft als een speer van start en Wessel schiet in de 3e minuut op de paal en Finn scoort in de rebound het 2e doelpunt voor WSC. WSC krijgt vleugels en Giel schiet in de 6de minuut van de 2e helft op goal maar door een mooie redding van de keeper ging de bal er niet in. De keeper heeft de bal echter niet klemvast waardoor Finn scoort uit de rebound van Giel. In de 18e minuut wordt er gewisseld en gaan Ablel, Luca, Dave en Giel eruit. In de 30ste minuut wordt er nog een keer gescoord door Wes met een mooie voorzet van Yassir.

De wedstrijd werd een minuut eerder gestopt dan de oorspronkelijke tijd. En zo zorgt WSC ervoor dat de 2de plaats zeker blijft. Goed gedaan Boys ⚽️