2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 16

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Het was een spannende zaterdagochtend op het voetbalveld toen WSC en Viola elkaar troffen in een wedstrijd vol gemiste kansen en blunderende keepers. De toeschouwers konden genieten van een enerverend schouwspel.

De wedstrijd begon met een snelle achterstand voor WSC, want Viola scoorde al vroeg en nam een 1-0 voorsprong. Maar WSC liet zich niet uit het veld slaan en wist de achterstand om
 te buigen naar een 2-1 ruststand. De spelers van WSC toonden veerkracht en vastberadenheid en maakten twee doelpunten voordat de eerste helft eindigde.

In de tweede helft had WSC talloze kansen om hun voorsprong verder uit te breiden, maar ze misten keer op keer de beslissende treffer. Dit gaf Viola hoop, en ze slaagden erin om
 terug te komen in de wedstrijd. Ze scoorden eerst de gelijkmaker, waardoor de stand 2-2 werd, en kort daarna namen ze zelfs de leiding met een doelpunt, wat de score op 2-3 bracht.

Gelukkig voor WSC slaagden ze erin om een punt te redden met een laat doelpunt, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel met een eindstand van 3-3. Hoewel ze de overwinning
 net misten, eindigde WSC op de tweede plaats in hun poule. Desondanks hebben ze een waardig resultaat behaald en kunnen ze zich opmaken voor de volgende uitdaging in de competitie.