WSC JO15-2 start het seizoen met de eerste bekerwedstrijd

2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 16

Bijsterveldenlaan 1
5045ZZ
TILBURG
tel. 013-5703984

Op 9 september reisden de matadoren van de JO15-2 af naar Tilburg om daar tegen 't Zand een mooie pot op de mat te leggen. Door een aantal afwezigen en geblesseerden waren de wisselmogelijkheden voor Joep erg beperkt vandaag.

Onder tropische omstandigheden werd er om 11.30 afgetrapt. Door deze omstandigheden lagen sommige spelers misschien met hun gedachten aan het zwembad, want voordat we met onze ogen geknipperd hadden stond het 2-0 voor 't Zand. Tussen de doelpunten van onze tegenstander, had Tes wel een grote kans op de gelijkmaker, maar deze kans werd gemist.

Na de 2-0 begon het te lopen voor WSC . Het balletje ging rond en er volgende een flink aantal kansen. De 2-2 stond dan ook snel op het scorebord door doelpunten van Tes en Yassir. Na deze storm van WSC, floot de scheidsrechter voor een welverdiende drinkpauze. Pffff, wat was het warm!

Na de drinkpauze pakte WSC de draad weer op. Na een ouderwetse scrimmage in de 16, maakte Tes al snel de 2-3. Door doelpunten van Ablel ( 1 op 1 met keeper) en Finn van de Werken ( rebound na een fantastisch schot van Wes op de lat) werd er met een stand van 2-5 gefloten voor de rust.

De tweede helft leek een beetje op Nederland- Griekenland van afgelopen donderdag: door de stand, en vandaag de omstandigheden, was de noodzaak er niet meer om nog vol door drukken. 'T Zand ging ook ook wat beter voetballen, wat echter niet in grote kansen resulteerde. Onze verdediging hield vrij eenvoudig stand. Door wat zorgvuldiger om te gaan met onze kansen, had de score nog wel wat hoger uit kunnen vallen. De eindstand werd uiteindelijk 2-6 , omdat Ablel er toch nog eentje in wist te prikken.