65'

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

10 maart 2018 10:30

Na de winterse omstandigheden, was het vandaag een prima voetbaldag.  Het weer was lekker, we staan op kop, dus wat kan ons gebeuren. Zo begonnen we aan de Warm-up, maar Bas was scherp zag dit gebeuren en legde het positiespel stil, en gaf duidelijk aan dat er meer scherpte verwacht werd. Dit werd direct opgepakt en we sloten de Warming-up goed af.

Deze omschakeling namen we mee in de wedstrijd, na 3 minuten gaf Stan een prima pas op Pepijn deze lepelde bal over de keeper van Hardingxveld en de 1-0 stond op het bord. WSC had de wedstrijd goed onder controle, na een mooie dribbel van Pepijn, speelde Mejdi de keeper uit en werd het 2-0  Na deze goal gingen wat nonchalant voetballen, het tempo ging omlaag de pasing werd minder, kwamen regelmatig te laat.

In de rust werd dit besporken, en spraken we af weer goed te starten in de 2e helft, dit resluteerde in 2 goals van Pepijn en 2x  assist door  Robin.
De westrijd was gespeeld, toch zag Dylano nog kans om een afgeslagen bal op 25 meter  perfect naar de hoek te plaatsen,  5-0.

Op het einde van de wedtrijd , kwamen de uitslagen door van de nummer 2 en 3 deze morsten beide punten, waardoor WSC met een voorsprong van 8 punten aan een reeks wedstrijden mag beginnen tegen de nummers 2,3 en 4.