Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 02

Jac van Vollenhovenstr 304
5012AD
TILBURG
tel. 013-4552250

Vandaag stond er voor WSC een uitwedstrijd op sportpark De Heijkant in Tilburg tegen Zigo op het programma. Zonder echt goed te voetballen wist WSC tot een aantal grote kansen te komen en leek het wachten op een voorsprong. Die kwam er echter niet, sterker nog, na een fout in de opbouw was het ZIGO dat de 1-0 scoorde. WSC had daarna moeite om het spel te maken en hanteerde vaak de lange bal, tot nieuwe kansen leidde dit niet en via een afstandschot kwam ZIGO nog voor rust zelfs op 2-0.

Na rust was er direct een enorme kans op de 2-1 waarmee WSC terug in de wedstrijd zou zijn geweest, maar ook deze keer ging de bal er helaas niet in. Voetballend kwam WSC daarna gewoon te kort, de ruimte tussen aamval, middenveld en verdediging werd veel te groot waardoor ZIGO de voorsprong uit kon breiden naar 5-0. Dat de 5-1 nog werd gemaakt was leuk voor in de boeken. Een wedstrijd om snel te vergeten. Op naar herstel volgende week in de uitwedstrijd tegen SV SSS in Udenhout