Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 02

Walnotenlaan 12
5071BV
UDENHOUT
tel. 013-5112002

Op bezoek in Udenhout bij SV SSS was WSC er op uit om zich te herstellen van de nederlaag van vorige week. En dat was te zien ook. Nadat SV SSS zelf de aftrap nam lag de bal binnen 10 seconden in een hun eigen doel doordat Duuk snel de bal veroverde en direct Fico vrij voor het doel zette, die bleef rustig en tikte de 0-1 binnen.

Halverwege de eerste helft kwam SSS tegen de verhouding in terug in de wedstrijd door een counter goed af te ronden. Een mooie aanval van WSC over rechts gevolgd door een harde voorzet, werd werkelijk schitterend binnen gekopt door Arda waardoor de rust werd bereikt met een 1-2 voorsprong.

Na rust bleef WSC de sterkere partij en creëerde het kans op kans. Uiteindelijk was het opnieuw Fico die met een mooie halve volley de 1-3 in de verre hoek binnen schoot.

Even leek het nog spannend de worden toen SSS uit het niets de 2-3 binnen schoot, maar WSC hield controle over de wedstrijd. Toen Ruben de heel mooi vanaf de rand de zestien de 2-4 binnen schoot kon de overwinning WSC niet meer ontgaan.

Een keurige en dik verdiende overwinning voor de mannen !