Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 02

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag stond voor WSC de topper tegen Jong Brabant op het programma. Enkele weken eerder werd er nog vrij gemakkelijk gewonnen van deze tegenstander in de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen.  WSC begon stroef aan de wedstrijd en leed veel balverlies waardoor er weinig kansen ontstonden. Vlak voor rust herovert Vico knap de bal, passeert zijn tegenstander en plaatst het leer keurig in de rechterhoek 1-0. Door slordig balverlies krijgt Jong Brabant 2 minuten voor rust de 1-1 op een presenteerblaadje. Waar iedereen dacht dat dit de ruststand zou zijn, weet Duuk heel slim en snel een vrije trap te nemen en zet Arda vrij voor de keeper, die blijft rustig en scoort de 2-1.

Na rust een veel beter WSC wat Jong Brabant constant onder druk weet te zetten en kansen weet te creëren. Een prachtige aanval over rechts waarbij Vince de bal keurig voor geeft op Semmy die de 3-1 binnen tikt. Verdedigend werd er weinig weg gegeven tot dat er opnieuw balverlies wordt geleden en Jong Brabant 10 minuten voor tijd door de 3-2 te scoren terug in de wedstrijd is. In de slotminuut weet Sem met een mooie redding de 3-3 te voorkomen waardoor WSC zijn vierde overwinning kan binnen te slepen. Goed gedaan mannen !!