Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 02

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Anders dan de uitslag wellicht doet vermoeden moesten de mannen van WSC JO17-1 stevig aan de bak thuis tegen tegen SC 't Zand JO17-2.
Na een afgekeurd doelpunt van SC 't Zand vanwege buitenspel wist WSC via een rake kop van Vigo wel de 1-0 te scoren. Even later was het diezelfde Vigo die met een mooi afstandschot de 2-0 maakte.
In een verder gelijk opgaande eerste helft, ging WSC beter om met de kansen. Via een intikker van Arda na een afstandsschot Menno en een mooie actie van Siem over de rechterkant, afgesloten met een schot in de korte hoek, werd de rust met een geruststellende 4-0 bereikt.

Direct na rust viel het verdiende doelpunt van SC 't Zand omdat WSC nog niet wakker was bij de aftrap. Gelukkig herpakte WSC zich snel en ontstond hetzelfde beeld als in de eerste helft. Na een prachtige aanval door het centrum van de verdediging scoorde Vince de 5-1. Na opnieuw een afstandsschot, ditmaal van Semmy, was Duuk er op tijd bij om de 6-1 te scoren. Vlak voor tijd vond Vigo het tijd voor zijn derde van vandaag en via een schitterend schot vanaf links belandde de bal vol in de rechter kruising. Met een 7-1 uitslag werd ook deze wedstrijd winnend afgesloten. Lekker bezig mannen !!