Pepijn Vrinten (intikker)

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

21 april 2018 9:45

M. Grimmius

OM 8.00 uur was iedereen aanwezig bij WSC, en konden we optijd aan de bespreking beginnen, onze tegenstander vandaag was GJS uit Gorinchem. Mede omdat zij thuis punten hadden gepakt  van onze achtervolgers wisten we dat een lastig wedsstrijd konden verwachten.  Niets minder bleek waar in de 1e 20 miniten kregen de snelle spitsen van GJS een aantal mooie kansen.  Na 20 minuten werd Bjorn door Dylano in de diepte gestuurd , Bjorn kwam goed voor zijn tegenstander en schoot de 0-1 binnen.  WSC kreeg wat meer rust en na een schot van Pepijn, kreeg Bjorn de mogelijkheid deze kreeg de bal helaas niet binnen, maar gelukkig wist Medji uit de scrimage wel te scoren 0-2.

Na rust werd de westrijd er helaas niet beter op,  beide teams speelde veel lange ballen hierdoor werd het spel zeer onrustig. In de 60e minuut gaf Pepijn een bal voor Finn probeerde deze binnen te werken in de rebound kwam Pepijn aangesneld hij omspeelde de keeper en tikt binnen, 0-3.

Volgende week zijn we op zaterdag vrij, op 5-5 gaan we naar RKTVC, als we daar weten te winnen mogen we op 12-5 thuis tegen RBC proberen het kampioenschap in de hoofdklasse veilig te stellen.