Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag mocht WSC de nieuwe competitie starten met een thuis wedstrjd tegen Jong-Brabant, inmiddels een bekende tegenstander na de eerdere oefenwedstrijd en bekerwedstrijd tegen hun. Vanaf het begin van de wedstrijd trok WSC het initiatief naar zich toe en speelde sterk. Toch duurde het tot de 20e minuut dat de 1-0 viel. Tim veroverde de bal, zette een combinatie door het centrum met Semmy op en samen zetten zij Arda vrij voor de keeper die knap en beheerst de 1-0 binnen schoot.

Kort daarop leek een aanval van WSC op niets uit te lopen, maar Arda wist de bal keurig binnen te houden en leverde een knappe voorzet af die bij de eerste paal slim door Ruben in de korte hoek werd binnen gekopt, 2-0.

Opnieuw goed bal veroveren van Tim op het middenveld afgesloten met een hard afstandschot zorgde bijna voor de 3-0, maar ging zijn schot gaat net over. Een vrije trap van Menno wordt keurig door Vico terug gekopt op Duuk, die vervolgens knap  en hard binnen schiet, viel die 3-0 alsnog snel.

De eerste kans voor Jong Brabant werd keurig gestopt door Ot die normaal keept in WSC JO15-1 en vandaag heel verdienstelijk de geblesseerde Sem verving.

Net voor rust komt WSC zelfs al op 4-0 door Vico die heel beheerst een mooie voorzet van Semmy binnen schiet.

In de tweede helft hetzelfde beeld. WSC is de betere ploeg, creëert met mooi voetbal veel kansen en geeft achterin niets of weinig weg. De 5-0 valt dan ook snel na opnieuw een mooie combinatie door het hart van de verdediging van Semmy en Tim, die dit keer Duuk vrij voor de keeper zet en hij rond keurig af. Daarna volgen er nog veel kansen die voor een einduitslag in de dubbele cijfers hadden kunnen zorgen maar verder dan 6-0 door een tweede doelpunt van Ruben, opnieuw met het hoofd, dit keer uit een corner van Siem, komt het niet.

Een ruime, mooie en dik verdiende overwinning zorgt voor een mooie start van deze nieuwe competitie.