WSC JO15-2 start fase 2 van de competitie

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Na een week met veel regen zijn hier en daar sommige wedstrijden eruit gehaald. Hier is het gelukkig droog en staat er een zonnetje. Onze jongens kunnen gelukkig ballen.

Na een goede reeks in de beker competitie, gaan we nu de competitie starten. Klokslag 11.00u fluit de scheidsrechter voor het begin van de match. WSC begint ok aan de wedstrijd met de eerste kans voor Wes. Dit was voorafgegaan door een mooie combinatie van Tess en Yassir. Maar daarna zie je toch dat de jongens van RFC feller en gedrevener zijn dan onze boys. RFC zit er dan ook heel kort op. Het lijkt wel alsof WSC daar niet goed mee om kan gaan. Na 9 minuten wordt er dan ook al gescoord door RFC. 0-1.

WSC laat niet het spel zien wat ze wel in de bekercompetitie lieten zien. Daardoor ligt 2 minuten na de openingstreffer er weer een bal in voor RFC. 0-2.

Na de 0-2 krijgt WSC een paar goede kansen. Eerst schiet Tess. Maar via een voet gaat de bal naast. Daarna een goede aanval over links en de bal komt bij Wess. Maar die vergeet de bal helaas in het net te trappen. Jammer, dat had de aansluitingstreffer kunnen zijn.

Na een half uur schiet RFC de bal op de paal en via de rebound gaat de bal erin. 0-3. RFC komt nog voor de rust op 0-4. Rust.

De tweede helft gaat van start. Joep is flink van leer gegaan in de kleedkamer. Het mocht niet baten. Er is qua spelbeeld niet heel veel veranderd. WSC probeert het wel. Maar het is niets meer dan een aantal spelden prikken. RFC komt na 16 minuten in de 2e helft al op 0-5.

WSC krijgt een hoekschop, genomen door Finn vd W. Een prima hoekschop, maar niemand kon hem binnen werken. En uit deze hoekschop countert RFC met een lange bal naar voren. De bal wordt niet goed verwerkt door onze keeper en komt zo in de voeten van een speler van RFC. Deze schiet hem zo in een leeg doel. 0-6.

En daarmee ook het einde van de wedstrijd.

Gelukkig kunnen onze jongens deze week weer lekker trainen en deze wedstrijd weer heel snel vergeten. Op naar volgende week. Op tijd naar bed zodat ze allemaal fris en wakker de strijd aan kunnen gaan tegen Roda Boys.