WSC JO15-2 sluit de competitie in stijl af

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Zaterdag mochten we weer aantreden voor de laatste wedstrijd van onze jongens voor de winterstop tegen Almkerk. De eerste helft speelde meer af op het middenveld waar onze jongens het wel voor het zeggen hadden naar een kwartier spelen was dan ook de eerste grote kans voor ons Wessel kwam alleen voor de keeper maar verzuimde te scoren, de 2e kans was voor Fabian die knap uithaalde maar net geen doel trof. Daarna werd Almkerk iets sterker, en zoals de oude wet ook wel eens zegt vielde goal aan de verkeerde zijde, na eerst knap keepers werk van Roel was het toch raak voor Almkerk, na een paar mooie aanvallen van wsc was er weer een kans voor Almkerk maar onze Roel was weer op de goede plaats. De tweede helft komen we beter uit de start blokken en scoort Finn na aangeven van wessel de 1-1 binnen, wsc neemt nu meer het heft in handen en na schot van wessel en knap keepers werk van de tegenstander 😥 wordt het 2-1 voor wsc dit geven ze uiteindelijk niet meer uit handen een verdiende overwinning voor onze jongens