WSC JO17-1 sluit de competitie af met een ruime overwinning bij JEKA

Beukenlaan 21
4854TA
BAVEL
tel. 076-5147986

Onder bar slechte weersomstandigheden stond voor WSC vandaag de laatste competitiewedstrijd op het programma. Tenminste daar leek het op. De door de KNVB aangestelde scheidsrechter kwam helaas niet opdagen, waardoor de wedstrijd zou worden afgelast. Gelukkig had Stefan zijn korte broek en scheidsrechtersfluit mee genomen en ging JEKA akkoord dat hij vandaag de wedstrijd zou fluiten, waardoor er alsnog kon worden afgetrapt.

WSC begon niet goed aan de wedstrijd. Er werd veel balverlies geleden en op het middenveld kreeg de spelverdeler van JEKA veel te veel ruimte geboden waardoor hij alle tijd had om de aanvallen op te zetten. Tot grote kansen leidde dat niet, maar JEKA was zeker het beter voetballende team. Na ruim een half uur spelen was daar ineens een prachtige aanval van WSC. Vico en Vince combineerden prachtig over de rechterkant waarna met een mooie voorzet Semmy vrij voor de keeper werd gezet en die schoot de 0-1 binnen.  Kletsnat werd met deze stand de kleedkamer opgezocht.

Na de rust was er een heel ander WSC te zien. Milan schoof door naar het middenveld en zorgde ervoor dat JEKA's spelverdeler geen bal meer goed raakte. Het was dezelfde Milan die met een knappe voorzet Ruben bereikte, die vervolgens de bal terug legt, zodat Semmy de 0-2 binnen kan knallen. Kort daarop krijgt JEKA een enorme kans op de 1-2 maar de bal belandt naast het doel van Sem. Nog geen 30 seconden later scoort WSC via de derde van Semmy de 0-3 en lijkt de wedstrijd beslist.

Met een mooie redding weet Sem daarna de 1-3 te voorkomen, maar die valt alsnog als Menno even later ongelukkig de bal raakt en deze in het eigen doel verdwijnt. Even lijkt de spanning terug in de wedstrijd, maar in de 65e minuut geeft Ruben een mooie pass op Tim, die blijft rustig en schiet heel beheerst de 1-4 binnen om vervolgens het doelpunt met een onnavolgbaar dansje te vieren.

In de laatste minuten weet JEKA nog 2 keer te scoren. Eerst in het eigen doel en in de allerlaatste seconde wordt op prachtige wijze de 2-5 binnen geschoten.

Een mooie overwinning van WSC om deze competitie mee af te sluiten.