5161AW
SPRANG-CAPELLE
tel. 0416-312439

Vandaag stond de uitwedstrijd in Sprang-Capelle tegen SV Capelle op het programma. Voor een aantal spelers en de coach van WSC een oude bekende dus genoeg redenen om vandaag vol voor de winst te gaan.
Na een gelijk opgaand begin van de wedstrijd, waarin WSC het betere van het spel heeft, scoort Semmy in de 15e minuut de 0-1 door snel te reageren op een afstandsschot van Arda wat maar net gered kon worden.

In de 30e minuut wordt een corner van WSC in eerste instantie weg gewerkt door SV Capelle, maar Duuk vangt de bal op, neemt deze goed mee en vanaf 20 meter schiet hij de bal keurig in de verre hoek, 2-0 voor WSC. Een kleine 5 minuten later is het opnieuw raak. Na zich goed op te hebben gesteld bij de tweede paal, weet Ruben uit een corner van Siem de bal bij de eerste paal binnen te koppen. Met deze 3-0 voorsprong wordt de rust bereikt.

Onder zeer slechte weersomstandigheden en op een steeds slechter veld wordt er begonnen aan de tweede helft. Via een afstandschot van Semmy, wat niet goed wordt verwerkt door de keeper van SV Capelle, wordt het al snel 4-0. Achterin geeft WSC weinig tot geen kansen weg en als dat al gebeurt, voert Tom, normaal gesproken de keeper van WSC JO17-2, zijn keeperswerk goed en degelijk uit.

In de tweede helft blijft WSC de betere ploeg en ondanks een paar grote kansen duurt het tot de laatste minuut voordat de 5-0 valt. Vanuit een vrije trap van Menno scoort Vince met het hoofd erg mooi het laatste doelpunt van vandaag. Een keurige overwinning voor WSC en goed om te zien dat Cas na een lange blessure weer helemaal terug is.