Mannen beker reserve 3e ronde Groep 1 3e ronde Reserv A-cat

5247NP
ROSMALEN
tel. 073-5223102

WSC 2 bekert door ten koste van OJC Rosmalen met een ruime overwinning 1-4

Voorbereiding was beetje warrig want in eerste instantie was de wedstrijd afgelast, eind van de middag kregen we weer beltje dat het toch weer doorging.
Wij hadden enorm veel zin om deze wedstrijd te spelen omdat we de laatste weken enorm goed bezig zijn en dit willen we zo lang mogelijk vasthouden.

De eerste helft was enorm genieten en we speelden een perfecte eerste helft.  Mooie combinaties volgden elkaar snel op en het was wachten op het eerste doelpunt.
Het was Mickey die in de 15e minuut een mooie slalom had in de zestien en beheerst de bal langs de keeper schoof 0-1.
Vijf minuten later was het Jop die een afvallende bal goed binnen kon schieten net buiten de zestien en ons op een comfortabele 0-2 zette.
De 0-3 en de 0-4 waren twee schoonheden en van hoge kwaliteit. Het was Mickey die even langs de kant stond om wat te drinken en kreeg opmerking om af en toe van afstand te proberen te schieten.  Nou dit is aan Mikey wel besteed want in 30e minuut had Mickey een geweldige lob van meter of 30 keeper, probeerde van alles maar kon er net niet bij. Mickey keek even naar de zijkant met de vraag of het zo goed was. Dit is niet de eerste keer dat Mickey zoiets flikt.
De 0-4 van Belmin was echt een team goal die over verschillende schijven bij Mounir uitkwam en die bleef heel erg kalm en legde de bal breed op Belmin die hem zo binnen kon tikken.

Je hoopt dat we dit in de tweede helft voort kunnen zetten, maar door de weersomstandigheden lukte dit niet meer. Dan is de opdracht om voorsprong te behouden en zonder veel kleerscheuren wedstrijd uit te spelen. Dit is ons zeer goed gelukt.

WSC 2 sluit op deze manier het eerste gedeelte van het seizoen uitstekend af. Donderdag hebben we nog een teamuitje en dan gaan we genieten van een welverdiende vakantie.
Hopelijk kunnen we de stijgende lijn in 2024 voortzetten.