WSC MO11-1 BEGINT SEIZOEN VOORTVAREND MET DUBBELE CIJFERS

NEO'25 MO11-1

Meisjes onder 11, MO11-1, Groep 1 19

2 september 2017 8:30

Onbekend

Het was weer even wennen vanmorgen. De wekker moest na de vakantie weer gezet worden op zaterdag!! De dames arriveerden wat wisselend op de club. De meesten moesten toch nog een beetje in de mood raken.  Hoewel er al wel getraind was, was dit de eerste keer na de vakantie dat het team helemaal compleet was.  De sfeer in de kleedkamer was in luttele seconden weer als vanouds en het in de mood geraken ging dan ook snel! Binnen 5 minuten stonden alle meiden te trappelen als kalveren die na een lange stalperioden weer de wei in mochten. Op t veld gold hetzelfde. Een paar minuutjes inkomen, maar daarna volle bak actie. En hoe?? Onze meiden waren vandaag niet te stoppen. We waren het voetballen nog niet verleerd. Aan het einde van het vorige seizoen zagen we dat er links en rechts wat schoonheidsfoutjes gemaakt werden in de laatste wedstrijden en op de laatste toernooien. Waarschijnlijk was de koek toen simpelweg even op voor onze toppers na een lang en intensief voetbaljaar. Vandaag wisten we elkaar weer te vinden en volgden de doelpunten elkaar in rap tempo op.

Met rust was het al 5-0. Het mag gezegd worden dat onze keepster Nina1 met een paar snelle spelhervattingen en verre uittrappen aan de basis stond van ten minste 2 van deze goals.

Omdat de keepster er verder in de eerste helft nauwelijks meer aan te pas was gekomen wisselde zij van tenue met Mila (die de tweede helft ook niet veel te doen had, maar tijdens de penalty's wel fantastisch werk leverde!) De wedstrijd leende zich er voor om in de tweede helft wat te experimenteren met de opstelling, die dus met een keeperswissel eigenlijk ook maar meteen compleet werd omgegooid.
Sommige meiden waren toch geneigd om bij te springen op hun oorspronkelijke positie, waardoor het voetbal in de tweede helft wat rommeliger verliep dan in de eerste helft. Toch waren er in de 2e helft veel mooie combinaties te zien en konden we alsnog 10 keer scoren. Ook de meiden die normaal niet op de posities staan om te scoren maakten nu toch een doelpuntje. Nieuwste telg, Marie-Louise, had al een paar keer meegespeeld, maar verzilverde vandaag haar eerste doelpunt! Ook Vanille scoorde een prachtig goal na een strakke voorzet.

Eindstand: 15-0!

We lijken meteen weer in de juiste flow te zitten en een "aftrap" als deze doet ons zin krijgen in de rest van het seizoen!!