5045ZZ
TILBURG
tel. 013-5703984

Vanavond stond er voor WSC een doordeweeks inhaalduel tegen SC 't Zand op het programma. Ondanks de stevige vrieskou waren er behoorlijk veel supporters uit Waalwijk mee gereisd en die werden zeker niet teleurgesteld.

WSC begon sterk aan de wedstrijd en kreeg direct een aantal kleine kansjes. Toch duurde het tot de 30e minuut voordat het eerste doelpunt viel. Een vrije trap van Siem werd tot 2 keer toe verlengd waarna Tim er als de kippen bij was om beheerst de 0-1 binnen te tikken. Nog voor rust viel de 0-2 toen Erkan keurig een iets te makkelijk gegeven penalty binnen schoot.

Na rust kreeg WSC heeft even moeilijk en kreeg 't Zand 2 grote kansen op een doelpunt. Mede door goed keeperswerk van Sem bleef het 0-2. In de 50e minuut wist Semmy de 0-3 knap binnen te schieten na een mooie individuele actie over de rechterkant. Nog geen 2 minuten later rond Ruben een mooie aanval af door de bal keurig laag in de rechterhoek te schieten.

Met een prachtige steekpass zet Siem Semmy in de 65e minuut vrij voor de keeper en die schiet beheerst de 0-5 binnen. In de slotfase krijgt het 't Zand nog een paar kleine kansen, maar ook vandaag weet WSC de nul te houden en in de laatste minuut krijgt het nog een penalty. Erkan schiet deze opnieuw goed en hard binnen waardoor de wedstrijd met 0-6 wordt gewonnen. Een prima resultaat op een ijskoude voetbalavond.