Mannen beker reserve 1/8 finales Groep 1 Laatste 16 Reservebeker A-cat

5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Eindelijk was het zo ver en konden we weer een wedstrijd spelen
Door het slechte weer konden we maar twee keer trainen afgelopen tijd en was de voorbereiding op deze wedstrijd niet helemaal optimaal.
GJS 2 dat een klasse hoger speelt dan wij kwam op bezoek in Waalwijk en inzet was kwartfinale
We hadden wat informatie gekregen hoe zij spelen en konden goed aangeven wat wij daar tegenover zouden zetten.
In de eerste 10 minuten hadden we het moeilijk en kwamen we een paar keer goed weg.
De eerste beste aanval in 12 minuut was het gelijk raak voor ons, Mats onderschepte de bal op het middenveld en stuurde Mickey weg in de diepte. Mats zelf liep goed mee en samen met Mickey liepen ze alleen op keeper.
Mickey bleef rustig en legde de bal goed breed waardoor Mats bal makkelijk binnen kon schuiven. 1-0 Daarna bleven we heel goed verdedigen, alleen in het balbezit waren we erg slordig en konden we de vrije man niet vinden.
Bart Hamers maakte vanavond zijn debuut bij WSC en met paar goede reddingen hield hij ons goed op de been.
Wij hoopte met 1-0 de rust te halen maar het was weer Mats die goed gebruik maakte van zijn snelheid en met beetje geluk de 2-0 binnen kon schieten.  Rust 2-0
In de rust was het duidelijk bij iedereen wat goed ging en wat we beter konden doen. Het belangrijkste was  om meer rust aan de bal te krijgen en zo de vrije man te vinden. Dit lukte tweede helft behoorlijk en we lieten de bal goed rondgaan waardoor tegenstander op geen enkele manier in de wedstrijd kon komen. Pieter en Alex vielen heel erg goed in en brachten nieuwe energie in de ploeg.
Wij hebben de wedstrijd op volwassen manier uitgespeeld en een verdiende overwinning behaald. Hierdoor bereiken we de kwartfinale van de beker en gaan we afwachten wie onze tegenstander gaat worden.
Door de vervelende situatie die ontstaan is bij WSC omtrent de kleedkamers kwam de uitdrukking Beter een goede buur, dan een verre vriend. Want onze buren van vv Baardwijk zorgden ervoor dat wij over kleedkamers konden beschikken en onze tegenstander fatsoenlijk ontvangen kon worden. vv Baardwijk bedankt voor jullie hulp
Zaterdag gaan we naar Internos en hopelijk kunnen we de competitie goed vervolg geven.