WSC JO15-2 hersteld het foutje van de 1e helft

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

11.30 start de wedstrijd thuis WSC tegen sarto 11.30 het zonnetje schijnt, alweer de derde fase van de competitie.
De wedstrijd is begonnen ze komen gelijk op kansen voor beide de teams. Sarto komt meerdere keren door de verdediging heen, maar de doelman Roel weet de ballen mooi tegen te houden.
In de 11e minuut komt er toch een tegengoal, Sarto scoort 0-1. Sarto lijkt iets sterker te spelen waardoor ze enkele kansen krijgen maar steeds missen.

Rust
Naar de rust komen beide teams het veld op binnen 10 seconden in de 2e helft wordt de 1-1 gescoord door Temesgan.
Door het goed samenspelen volgt er weer een goal door Daan die de 2-1 scoord.
Ze blijven goed sterk spelen en alweer een mooie goal van Wessel, 3-1 voor wsc. Door een opstootje met de tegenparty laat WSC zich niet afleiden en spelen goed door.
Dan wordt er een flipperkast goal gemaakt 4-1 voor WSC door Ablel op aangeven van Finn van de Weken met een mooie volley.
Het lijkt wel doelpunten te regen, Wessel scoort er nog 1 de stand 5-1. De wedstrijd is gespeeld en Sarto krijgt geen kansen meer. In de 67 minuut weet Dave nog door een schitterend afstandsschot de keeper te passeren voor de 6-1.
In de laatste minuten wordt de 7-1 nog gescoord door Wessel
Top teruggekomen en de punten heeft WSC weer binnen !!