Onder genot van een Bakkie zijn die er ook klaar voor.

De scheids fluit stipt om 13:00 uur voor aanvang wedstrijd.

En eindelijk rolt de bal weer naar ruim een maand sneeuw vorst en vakantie natuurlijk.

In het begin is het een beetje aftasten van beide kanten.

Na een minuut of tien krijgt Roel voor het eerst een bal op goal, maar deze was uiteraard geen probleem voor onze keeper.

Een paar minuten later heeft de keeper van Nieuwkuijk de bal, maar deze schiet hem uit recht in de voeten van Giel.

En deze denk niet na en schiet de bal over iedereen heen, zo de goal in. 0-1 WSC.

Na de goal gaat WSC goed door, Wessel wordt een paar keer diep gestuurd.

Maar hij was niet echt gelukkig met de afronding.

Even later gaat de bal alle kanten op bij beide teams, het ziet er een beetje naar uit dat ze voor het eerst op een voetbalveld staan.

Onze Boys laten zich in slaap sussen, want niet veel later ligt de 1-1 in het netje.

Dit is tevens de ruststand.

Joep heeft veel te bespreken in de rust rust, de jongens moeten echt aan de bak.

De tweede helft staat op het punt van beginnen, de laatste trouwe supporters komen met spoed uit de kantine want deze willen geen seconde van de wedstrijd missen.

Nieuwkuijk begint scherper aan de tweede helft en resulteert meteen in een doelpoging, maar de lat is ons goed gezind.

Uit de tegen aanval krijgt Finn van de W de bal voor zijn voeten, maar deze heeft zijn vizier niet op scherp staan.

Niet veel later is WSC niet zuiver in de passing en schiet Nieuwkuijk weer op de lat.

Je zou zeggen dat onze jongens nu wel snappen dat dit zo niet goed kan blijven gaan en dat ze een tandje moeten bijschakelen.

Maar nee hoor, naar slecht uitverdedigen schiet Nieuwkuijk de 2-1 binnen.

Daarna gaat WSC wel op zoek naar de aansluiting treffer, maar jammer genoeg past het allemaal net niet.

Er wordt een overtreding op een speler van Nieuwkuijk gemaakt vrijetrap.

Je zou denken 35 meter niets aan het handje, maar je voelt hem al aan komen.

De bal wordt in een keer op de goal geschoten, Roel kan de bal nog wel keren maar kan niet voorkomen dat de bal precies voor de voeten van een speler van Nieuwkuijk beland en deze bedenkt zich niet en scoort. 3-1.

WSC krijgt nog een paar mogelijkheden maar meer dan dat zat er niet in vandaag.

Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in 4-1.