6 - 0

Zwaluw VFC JO15-1

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

2 december 2017 11:00

Vandaag was Zwaluw, uit Vugt onze tegenstander, een geduchte tegenstander mede omdat zij al een aantal aansprekende overwinningen hadden bgeboekt, en wij ervan overtuigd waren dat ze dit tegen de koploper wilden herhalen. Dit werd door Bas duidelijk naar voren gebracht tijdens de bespreking. De jongens hadden de opdracht goed begrepenen begonnen fel aan de wedstrijd . Na 3 minuten gaf Bjorn een prima voorzet  op Medij en deze schoot van dicht bij goed binnen. We gingen goed door en haalde de rust met 3-0 door goals van Pepijn en Mejdi.

In de rust spraken we af om door te gaan en niet te verslappen, direct na rust  stuurde Jop, Pepijn de diepte in, deze omspeelde de keeper  4-0.  Stan en Finn, hadden op de bank afgesproken dat zij ook een extra bijdrage wilden leveren, Finn bediende Stan en deze krulde de bal mooi boven de keeper. Daarna werd het spel wat minder toch wist Robin in een scrimage de bal nog binnen te drukken 6-0.

Door het verslies van de nummer 2 zijn we al Herbstmeister, maar we hopen dit volgende week nog 1 x waar te maken bij Unitas zodat we met een goed gevoel de winterstop in kunnen.