Nieuwkuijk JO15-1

Groep 6 35

15 september 2018 10:30

B. Van Daelen

Zaterdagochtend 15 september. Onze tegenstander voor de laatste bekerwedstijd in de poulfase is Nieuwkuijk JO15-1. Bij winst zijn we zeker van de volgende ronde van het bekertoernooi.

Om 10:30 neemt WSC de aftrap. De eerste 10 minuten zijn hier en daar wat rommelig, maar Nieuwkuijk komt eigenlijk meteen al niet aan voetballen toe. In de 3e minuut meteen een eerste kans voor WSC, maar helaas wordt deze onderschept door de verdediger van Nieuwkuijk. Niet veel later is het dan toch raak. Door een goed afstandsschot van Ewan 1-0 in de 4e minuut! In de 11e minuut wordt er gescoord door Sam, maar jammer genoeg wordt er gevlagd voor buitenspel. WSC blijft sterk spelen en in de 18e minuut is daar dan de 2-0, een echt spitsendoelpunt van Christian. Het spel van onze JO15-2 loopt steeds beter en Nieuwkuijk is niet één keer over de middenlijn geweest. In de 23e minuut is het weer raak, Christian komt 1 op 1 met de keeper en scoort de 3-0. Het blijft maar doorgaan! Met een voorsprong van maar liefst 8-0 gaan we de rust in.

Er worden een aantal wissels doorgevoerd. Jip voor Sam, Jens voor Mark en Thomas voor Daan. De jongens moeten er in het begin van de tweede helft weer even inkomen. Er worden een aantal kansen gecreëerd, maar helaas worden deze niet benut. De keeper van Nieuwkuijk houdt een paar geweldige ballen uit de goal. Na zo’n 15 minuten spelen worden er nog wat spelers gewisseld: Sam voor Bastiaan, Mark voor Ehab en Daan voor Jim. In de 60e minuut wordt de 9-0 gescoord. Nog geen 5 minuten later staat het al 10-0! Uiteindelijk wint WSC JO15-2 met een mooie score van 11-0 en bekert verder. Al met al mogen we te vrede zijn met de 1e helft en moeten we leren van onze 2e helft.

Vol goede moed kijken we uit naar de 1e competitiewedstijd van dit seizoen. Een uitwedstrijd tegen BZS JO15-1.