Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

De laatste wedstrijd voor de winterstop was er 1 met een uiterst positieve coach, alles wat de jongens uitvoerden was fantastisch.
Na een spannende beginfase met een ouderwetse skirmish voor het doel van WSC blokte Milan op een heldhaftige manier de bal en voorkwam daarmee het eerste doelpunt van de wedstrijd. WSC begon de wedstrijd de controleren en door middel van een goed gecombineerde aanval langs de zijlijn tikte Kiff de bal ACHTER zijn standbeen binnen. Deze goal zal in het overzicht van de mooiste doelpunten 2021 zeker voorbij komen, de interim trainer sloeg zijn handen voor zijn gezicht van ongeloof. WAT EEN DOELPUNT!
De 2-0 werd door Jelle gemaakt in de rebound na een verwoestend schot van Kiff. Het 1ste kwart was WSC, onder leiding van Senad, goed begonnen.

Begin van het 2e kwart kwam WSC weer goed uit de startblokken, de coach had tijdens de korte rust een peptalk gehouden die zijn weerga niet kent, uiterst positief weer. Benjamin maakt de 3-0 nadat de keeper van de tegenstander hem los liet, een eenvoudige intikker.
Het tikitaka voetbal werd steeds meer toegepast en na een een-tweetje tussen Jelle en Benjamin werd de verdiende 4-0 gemaakt. Het 2e kwart werd dan ook simpel uitgespeeld.

Wat er in deze pauze is gebeurd weet niemand, maar het leek erop of dat de coach een positief slaap liedje gezongen heeft. In eerste instantie waren er nog een paar goede reddingen van Kick maar uiteindelijk werd het 3e kwart afgesloten met 2 tegendoelpunten. Als gerenommeerd verslaggever wil ik mijn dure inkt hier verder niet aan besteden.

Het 4e kwart was een genot om naar te kijken, de jongens leken weer te zijn wakker geschud door de interim coach. Na een wat matig begin begon het te lijken dat het 4e kwart een huzarenstuk zou worden. Letterlijk alle spelers hadden de bal aangeraakt voordat Aiden de 5-3 binnen tikte. Aiden was enorm blij met zijn doelpunt. 😊
Direct na de aftrap verrichtte Kick een redding die er wezen mocht om de 5-3 te voorkomen. Hierna was het vooral genieten als verslaggever, de coach die als jonge hinde langs de kant stond te huppelen van plezier. “goed zo”, “prachtig”, “LEKKER”.
Uiteindelijk, door een mislukte voorzet van Jelle, vloog de bal er in voor de 6-2. Kiff tikt zijn 3e binnen voor een hattrick, 7-2.
Daarna viel de 7-3 helaas. Door een verkeerd geraakt schot van de tegenstander viel de bal over Kick heen in het doel.
Opvallend was dat Mats enorm gedreven op zoek was naar zijn doelpunt maar het uiteindelijk toch net lukte om deze te maken. Eindstand: 7-3.

Namens de verslaggever(s) wensen we iedereen fijne kerstdagen en een gezond begin van 2022.
Trainers bedankt voor jullie inzet en ouders bedankt voor de support!